Drrrrruk!

De poncho tot nu toe

Echt, de wil is er. En het ontbreekt me niet aan inspiratie. Maar waarom is die dag toch zo verdraaid kort? Ik kom gewoon niet toe aan creatieve dingen de afgelopen dagen en ben alleen maar van hot naar her aan het rennen voor mijn gevoel. Alleen de poncho groeit af en toe een paar centimeter, dat kan ik nog makkelijk even tussendoor doen. (Al was koken en haken tegelijk nou niet echt een succes.)

Ik heb zijdelings nog wel wat gedaan voor de naaimachine en heb een blinde-rits-voetje besteld. Ik had namelijk op de blog van Polkadotjes een paar geweldige rokjes gezien waar een pipingkoordje in verwerkt werd, en daar scheen een blinde-rits-voetje heel handig voor te zijn. Een aangezien ik een gadgetfreak ben móest ik er natuurlijk eentje hebben (heb nog een hele lijst aan voetjes die ik zou willen hebben, bijvoorbeeld de ruffler *katsjing!*). Nu nog de tijd vinden om er wat mee te doen.

Ook moet ik het kraamcadeautje voor mijn vriendin nog afmaken (kan elk moment gebeuren) en heb ik bedacht dat ik ook nog een leuk pakje voor die baby wil maken, maar ik heb geen idee of dat nog op tijd gaat gebeuren. Kan iemand mij wat meer uren op een dag geven? Bij voorbaat dank!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s