Eindelijk de joggingbroek!

Ik loop al tijden te dreigen dat ik een joggingbroek voor Thijs ga maken, maar telkens kwam het er niet van. Elke keer vergat ik wel iéts te kopen dat essentieel was voor het model. Maar afgelopen zaterdag had ik het grootste deel van de ingrediënten in huis en heb ik me er dan toch aan gewaagd. Het was de eerste broek die ik ooit maakte en dat was best pittig. Want hoe doe je die kruisnaden? Zeker als er ook nog een nepgulp in moet komen? De werkbeschrijving van Knipmode maakte het er ook niet echt duidelijker op. Maar goed, na wat gepuzzel en wat onvermijdelijke lostornen-en-opnieuw-in-elkaar-zetten-acties is het gelukt. Helaas bleek het elastiek dat ik gebruikt heb toch echt te smal (resultaat: broek zakt af en band rolt om) en bleek ook dat ik niet zo eigenwijs had moeten zijn en de plekken waar de nestels moesten komen tóch had moeten verstevigen (nestels vallen eruit na half uur dragen). Maar goed, over het geheel genomen ben ik best tevreden.(En de tailleband gaat binnenkort gewoon een keertje over. Ook al had ik die met de locker vastgenaaid. Dubbel.)

Nu al knieën erin: Thijs wilde hem meteen aan!
Ook aan de achterkant professioneel afgewerkt
*uche*

Verder heb ik mijn zelfgemaakte rokje laatst voor het eerst gedragen in ‘het wild’. Als ik er niet steeds zo trots bij had geroepen dat ik die zelf had gemaakt, was het niemand opgevallen denk ik. Er werd zelfs gevraagd of het er eentje van King Louie was. Ha! Missie geslaagd! Van tevoren had ik hem nog wel een stukje korter gemaakt, staat net iets vlotter vind ik.
Ben alleen bang dat ik hem ietsje in moet nemen nog, want hij bleek niet bestand tegen veelvuldig bukken. Oepsie. Ach, je moet wat te doen overhouden he?

Advertenties

4 gedachten over “Eindelijk de joggingbroek!

  1. Pingback: Robe Rianne | MooiVanMo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s