Koekjes en meer crea-gedoe

The making of

De herfstvakantie is begonnen, hoera! Daar waren we wel aan toe met z’n allen. Maar met de vakantie krijg je ook het onvermijdelijke ‘Mamaaaaaa, ik weet niet wat ik moet gaan doehoen!’. Dus vanochtend besloot ik maar koekjes te gaan bakken met de kinderen. Het was een groot succes. Niet alleen het maken zelf, maar het eindresulaat mocht er ook wezen! En achteraf denk ik dan: waarom doe ik dit soort dingen toch  niet vaker? Weinig moeite, groot plezier!

Het eindresultaat

Daarna ging het verder met meer crea-gedoe: tekenen en knippen. Dat was ook even leuk. Tot er geknipt ging worden in tekeningen (uiteraard niet de tekeningen van de knipper zelf), dus toen zijn we daar maar weer snel mee opgehouden.

Vanmiddag zijn we naar boven vertrokken en kreeg ik zowaar de kans om wat te werken aan mijn nieuwe wikkeljurkje (deze, met dank aan weer een creatieve Belgische Blogster) terwijl de kinderen zoet speelden. Ik ben een aardig eind gekomen: patroon overgetrokken én stof uitgeknipt. Misschien vanavond nog even doorslaan (alleen de markeringen hoor, less is more – ik vind dat doorslaan zo’n rotklus!). Helaas kan ik niet veel verder, want er ontbreekt weer eens een ingrediënt. Deze keer heb ik niet de juiste soort vlieseline in huis om het beleg en de kraag te verstevigen. Dan baal ik toch wel flink dat we hier nergens in de buurt een naaiwinkeltje hebben zitten…

Advertenties

2 gedachten over “Koekjes en meer crea-gedoe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s