Overambitieus?

Mijn kasteelproject werd met gejuich ontvangen thuis. Niet door de jarige-in-spé, voor hem is het natuurlijk nog een geheim. Maar de papa van de jarige werd er erg enthousiast van. Hij kwam gelijk met allerlei suggesties om het kasteelgordijn nóg leuker te maken. Dus ik heb besloten het écht te gaan doen. Gisteren ben ik naar Hilversum geweest om stoffen in te slaan voor het kasteelproject. Ik ben heel goed geslaagd. Stof voor het kasteel, vilt voor de details, biaisband en alle andere benodigdheden. Ik geloof dat ik deze keer écht niks vergeten ben.
De stoffen had ik toen ik thuis kwam direct in de wasmachine gegooid, dus daar kon ik nog niet meteen mee aan de slag. Dus terwijl die stof hing te drogen ben ik vast begonnen met de klimopblaadjes uit groene vilt te knippen. (Gelukkig heb ik ook een tijdje fanatiek taarten gebakken en daar had ik nog klimopvormige uitstekers van liggen, ideaal als mal!) Heb er zere vingers van gekregen, maar het is wel erg goed gelukt. Vanavond verder met de kasteelmuren.

Ondertussen kwam er weer een nieuw plan opgeborreld. Thijs wil zijn verjaardagsfeestje vieren in een ‘superhelden’-thema en zeurt al wéken om een Mega Toby pak. Dat blijkt echter een bijzonder prijzige aangelegenheid. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik niet zou proberen daar iets op te vinden: zelf maken, natuurlijk! Ik had namelijk al de meest vreselijke …eh toepasselijke… stoffen zien liggen bij Van der Lee gisteren en moest toen gelijk aan superheldenpakken denken. Op het internet kwam ik een patroon tegen van Simplicity, 2567. Met wat aanpassingen kan daar prima een Mega Toby (en ook een Mega Mindy)-pak van gemaakt worden. Die heb ik dus maar meteen besteld. Ik vrees dus dat het morgen weer een tripje Hilversum gaat worden…

Advertenties

3 gedachten over “Overambitieus?

  1. Ik wil Lisa niet na-apen maar ik vind het echt ook fantastisch. Het wordt wel een beetje in het geniep maken neem ik aan, of heeft de kasteelheer niets in de gaten?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s