The day after: bijkomen met een rondje hardlopen

Traktaties uitdelen in de klas, een serieuze zaak

Gisteren vierden we de verjaardag van Thijs. ’s Ochtends mocht hij eerst trakteren op school. De juf maakt daar altijd een hele happening van. Zo leuk om te zien hoe Thijs genoot van alle aandacht.

’s Middags was het kinderfeestje. Wat een drukte! Van de 3 meiden hebben we weinig gemerkt, maar die 3 jongetjes… We moeten nog een hoop leren op feestgebied, het door mij bedachte programma jasten ze er in een half uur doorheen en toen hadden we nog tweeënhalf uur te gaan… Nou ja, uiteindelijk heeft iedereen het geloof ik wel naar zijn zin gehad. Maar ik ben wel blij dat we even een paar weken terug kunnen naar het normale leven. Tot Sinterklaas losbarst, gevolgd door Floortje’s verjaardag, kerst en Oud en nieuw…

Vanochtend vond ik het wel weer eens tijd voor een rondje hardlopen. Dat had ik al veel te lang niet gedaan, bijna anderhalve maand. Ik moest dus wel even moed verzamelen. Evy moedigde mij aan via mijn MP3-speler: “Ge zijt goe bezig! Allez, komaan, nu niet opgeven hé!” en zo vertrokken we richting park. Daar was het weer prachtig herfstig. Wat ben ik toch blij dat we dit zó dichtbij hebben!

Het was wel weer even aanpoten, die eerste paar minuten zijn altijd het ergst. Maar daarna ging het weer vanzelf. Zonnetje erbij, prachtige natuur en genieten maar!

De natuur kwam deze keer trouwens wel erg dichtbij: mijn vertrouwde route, onder een brug door, kon ik niet lopen omdat daar twee hele boze zwanen de doorgangversperden, al blazend en wapperend met hun vleugels. Op het pad dat ik toen insloeg struikelde ik bijna over een prachtige fazant en een heel bijzondere eend (helaas was ik te laat met de camera). Even later moest ik slalommen tussen de naaktslakken (yuck!). En nog later bleken de zwanen zich verplaatst te hebben en moest ik wéér een andere weg kiezen. Nou ja, het zorgde er wel voor dat ik een afwisselende route had.
Toen het programma van vandaag erop zat en ik naar huis wandelde, schoot ik nog een paar mooie plaatjes. Blijft apart, zoveel natuur midden in een vinexwijk.

Advertenties

3 gedachten over “The day after: bijkomen met een rondje hardlopen

  1. Haha, geen 'echte' camera hoor (ik zie me al gaan met mijn spiegelreflex om mijn nek). Maar ik heb mijn telefoon in zo'n armband om mijn arm zitten, dat is tevens mijn MP3-speler waar het trainingsprogramma op staat. En die telefoon heeft gelukkig een hele goede camera ingebouwd. (Sterker nog, de meeste foto's op dit blog zijn met die telefoon genomen.)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s