Lekker bezig

Fotograferen bij kaarslicht blijft lastig…

Er komt nog best veel kijken bij het opstarten van een bedrijfje. Een groot deel van die bezigheden heeft te maken met Administratie. Niet mijn favoriete bezigheid, maar ach, als je voor je eigen bedrijfje bezig bent is het best te doen. De afgelopen dagen was ik dus voornamelijk bezig met het maken van Excelbestanden, het doorlezen van allerlei informatie en het proberen te vinden van een manier om al die ideeën die door mijn hoofd spoken op een overzichtelijke manier te noteren. Vandaag leek ik eindelijk weer wat overzicht te krijgen en kon ik weer wat creatief gaan doen. En prompt kreeg ik een opdracht. Of ik misschien een leuke bloemenbroche kon haken, om een saaie kinderjas op te fleuren. Ik wilde al een tijdje aan de slag met gehaakte bloemen, dus dat liet ik me geen twee keer zeggen. Op mijn favoriete inspiratiebron Pinterest vond ik al snel diverse patronen voor bloemetjes. En al even snel had ik er eentje klaar. Alhoewel ik hem best leuk vind, is hij mij nog niet ‘bloemig’ genoeg. Ook is ie nog wat te klein, voor mijn gevoel. Dus ik ga straks maar even een ander patroontje proberen.

Ook met daglicht is fotograferen met een
telefoon lastig: wat hier blauw lijkt, is in
het echt een prachtig diepdonkerpaars

Een andere opdracht was een babymutsje. In paars. En niet met roze, want de mama van de meisjesbaby in kwestie is anti-roze. U vraagt, wij draaien. Dus ik haakte iets met donkerpaars en veel-kleuren-maar-niet-roze. Ik moet nog wel even een voering maken denk ik, want ik denk dat zo’n wollig mutsje best kriebelt op een babybolletje.
Als hij af is mag ik direct door, want ik heb nog een paar bestellingen voor mutsjes liggen. Woohoo!

Deze week zal er verder niet veel tijd zijn voor crea-gedoe voor mezelf, denk ik. Dochterlief is in het weekend jarig en dus moeten er cadeaus gekocht worden en het huis mag alvast een klein beetje in kerststemming gebracht worden (met de boom wachten we altijd tot dochterlief jarig is geweest). Hopelijk kan ik nog wel wat tijd maken voor wat leuke kerstdecoraties. Die had ik vorig jaar al in de planning, maar toen kwam ik pas op eerste kerstdag op dat briljante idee, dus dat was een pietsje te laat. Een heel klein beetje maar.

Advertenties

3 gedachten over “Lekker bezig

  1. het ziet er allemaal heel leuk uit. Ook die bloem hoor. Niets meer aan doen zou ik zeggen. Waar vinden we jouw bedrijfjes? Meld je het op je blog als er iets op het net te vinden is.
    Je weet nooit hoe een koe een haas vangt. @

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s