Cowboys

Afgelopen vrijdag werd zoonlief alweer 7 jaar. Op zijn verlanglijst stond ‘alles van Playmobil western’ en om in thema te blijven wilde hij dan ook een cowboyfeestje. We bedachten allerlei cowboy-achtige spelletjes zoals lassowerpen, hoefijzer gooien en zilverklompjes zoeken. Maar voor mijn gevoel was het nog niet helemaal af. 4 dagen voor het feest bedacht ik het ineens: cowboypakken moesten er komen! Het patroon had ik al, van een Knippie uit 2009. Maar toen moest er nog stof komen. En accessoires.
Dus een dag later toog ik naar Hilversum en daar vond ik in mijn favoriete winkel voor het luttele bedrag van 1,90 per meter een stoere bruine stof. En voor 98 cent per stuk vond ik 5 cowboypistolen die nog echt geluid maakten ook. Twee dagen lang was ik bijna non-stop bezig, maar de dag voor de verjaardag was ik (voor mijn doen rúim op tijd) klaar met 5 hesjes, 5 broeken en 5 sjaaltjes.

De genodigden waren er erg blij mee en kwamen dan ook meteen in hun rol. Het gespuis rende al pief-paf-poefend het hele huis door. Oh jee, waar waren we aan begonnen!

Helaas stortte de jarige zelf na een krap uurtje in. Het werd hem allemaal teveel, niks was meer goed. Dus toen hadden we een cowboy, die huilend achter de bank zat en vroeg wanneer iedereen nou éindelijk weg ging. Het valt niet mee, jarig zijn. Gelukkig bloeide hij weer helemaal op toen iedereen naar huis was en we eindelijk het cadeau in elkaar konden zetten. En mama ook.

Advertenties

4 gedachten over “Cowboys

 1. Jeemig Monique, wat een werk! Wat geweldig van je dat je dat zo maar doet….. Ruim op tijd……. Paar kilo afgevallen zeker?
  Het ziet er wel fantastisch uit en het is van kwalitatief hoge waarde hoor zo' n feest. Nu dus maar we even bijkomen. Groet @

  Like

 2. De cowboys waren erg blij met de pakken en de ouders waren zwaar onder de indruk, haha.
  Ik heb heerlijk gespeeld met het in elkaar zetten van het Playmobil-spul, al was het wel een heel behoorlijke klus. Ben er dik een uur mee bezig geweest!
  Morgen weer een blog, dan over mijn haakwerkjes. 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s