Kerst en ander decembergedoe

Het waren hectische tijden hier. Na Sinterklaas kregen we de verjaardag van dochterlief. En amper bijgekomen kregen we kerst met alle bijbehorende toestanden. Ondertussen was ik niet lekker (en dat blijft maar voortduren helaas) en met kerst werd manlief getroffen door de griep. Die bracht beide kerstdagen dan ook in bed door, ik zag hem alleen met het diner verschijnen. Ik zal dan ook blij zijn als alle feestelijkheden weer voorbij zijn en ik even niks meer hoef.

Door de drukte kwam ik niet erg toe aan creatieve dingen. Niet dat ik niet heel veel plannen had van tevoren. Ik had de juf van Floortje beloofd een gordijn te maken voor in de speelhoek van de klas. Ik had gepland om een nieuwe jurk aan te hebben met kerst, maar die is tot op de dag van vandaag nog mouw- en zoomloos. Ook had ik een nieuwe (kerst)jurk voor Floortje in de planning, maar ik kwam niet eens aan knippen toe. De poncho voor Floortje ligt al een tijdje half af in de haakmand. En ik heb Thijs al eeuwen geleden beloofd een muts voor hem te haken, maar ook dat kwam er niet van. Van de Sint kreeg ik (met enorm veel vertraging) het boek van Tante Hilde, maar u voelt hem al aan komen he… ook daar niks mee gedaan.
Wel haakte ik aan een vestje voor Floortje (dat ook nog niet af is), punnikte ik een varkentje, maakte ik tien minuten voor aanvang van het kerstdiner op school een stropdas voor Thijs en maakte ik een heerlijk kerstdiner. Dat is ook iets he.

 
Rest mij nog u een hele fijne jaarwisseling toe te wensen met alle liefs, goeds, gezondheid, geluk en creativiteit voor 2013!

Advertenties

2 gedachten over “Kerst en ander decembergedoe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s