Kids Clothes Week Challenge

Al een paar jaar zie ik in blogland de ‘Kids Clothes Week Challenge’ voorbij komen. Het idee achter de challenge is dat je een week lang minstens één uur per dag besteedt aan het maken van een kinderkledingstuk. De grote namen in blogland doen allemaal mee, met de meest geweldige creaties. Een beetje out of my league, dacht ik altijd. Tot ik laatst met mijn buurvrouw sprak. Zij blijkt dit jaar één van de sponsors te zijn van de KWC. En ze vroeg of ik ook mee deed.

Nah, zei ik, dat is toch niet voor mij? Zó goed ben ik toch helemaal niet? Ik ben toch geen No Big Dill of Made by Rae, om maar een paar namen te noemen? Maar toch kriebelde het wel een beetje. Waarom ook niet eigenlijk?

Vanochtend vertrok ik daarom voor het eerst sinds máánden naar mijn werkkamer, om te kijken of ik daar wat inspiratie zou kunnen op doen. Binnen een uur had ik een patroon en de juiste stoffen gevonden, én het patroon getekend en geknipt. Ik geloof dus dat ik toch maar een poging ga wagen. Ook al valt die KWC dan middenin de herfstvakantie.

Advertenties

2 gedachten over “Kids Clothes Week Challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s