Oscar, the update

Ik riep altijd heel hard dat ik niet van breien hield, maar ik ben om. En helemaal sinds ik begon aan de trui voor Thijs (‘Oscar’, uit La Maison Victor, voorjaar 2014). Na wat geworstel met het patroon (want ik kan wel meerderen en minderen, maar waarom moet dat zo moeilijk beschreven worden??), kreeg ik de flow goed te pakken.

Best goed gelukt voor een eerste trui, toch?

Inmiddels heb ik de mouwen ook af en ben ik begonnen aan het halsboord. En nou maar hopen dat ie straks nog goed zal passen, tegen de winter. Maar ach, anders brei ik gewoon weer een nieuwe.

Advertenties

5 gedachten over “Oscar, the update

  1. Zie je nu wel, het zit toch nog ergens in die genen!!! Een halsboord opzetten en de steken oppakken met een haaknaald rondom de hals is écht een stuk gemakkelijker. Ben benieuwd naar het eindresultaat….. Er ligt nog een wereld voor je open dus…. @

    Like

  2. Ja, ik denk ook dat dit niet de meest handige methode van een halsboord maken is. Heb nu een los boord dat ik eraan moet naaien. Maar voor een eerste project wou ik het patroon volgen. De volgende keer (en die komt er zeker) doe ik het anders.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s